- Informatii
- De la același brand
Descriere
Daniel Chilcon, mândrul proprietar al fermei, a dedicat peste două decenii din viața sa cultivării cafelei și împreună cu soția și cei trei copii ai săi, întreprind cea mai mare parte a muncii agricole pe tot parcursul anului. Majoritatea plantelor de cafea ce cresc aici prosperă sub umbra guavei, eucaliptului și a unei varietăți de arbori indigeni. Fertilizarea presupune în principal folosirea îngrășămintelor NPK și a renumitului „Guano De Isla”, produs în Peru. Daniel respectă cu strictețe protocoalele de procesare pentru cireșele sale. După o selecție atentă, cireșele sunt scufundate, spălate și decojite. Cafeaua este apoi fermentată într-un rezervor de beton timp de 42 de ore. Ulterior, cafeaua este curățată de mucilagiul rămas și uscată în pergament pe pânză întinsă în curtea fermei. Pergamentul atinge în mod obișnuit umiditatea dorită în 15 până la 18 zile. În timpul acestei perioade, cafeaua este mutată în timpul zilei pentru a asigura o uscare uniformă și este acoperită noaptea pentru a o proteja de umiditatea ambientală.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Porto Rico |