image

Gustul desăvârșit al cărnii de vită

Carne de la bovine de rasă pură, marmorată și maturată timp de 30 de zile pentru fripturi fragede și suculente, cu arome și texturi fine.

Gătită rapid și savurată lent, comandată ușor și livrată Freshful până în fața ușii tale. Descoperă gama de vită internațională premium și comandă-ți carnea preferată!

Black Angus SUA

Una dintre cărnurile de vită cu cele mai înalte calități gustative, Black Angus ocupă deseori primele două locuri pe scala USDA a Calității cărnii de vită – „Prime” sau „Choice”.

Gustul deosebit este dat de marmorarea caracteristică a cărnii – grăsimea intramusculară care se topește în timpul gătirii, lăsând carnea fragedă și suculentă, cu o aromă untoasă.

Aceste caracteristici se datorează modului special de creștere și hrănire a animalelor, cu o dietă ce include minim 120 de zile de hrănire cu porumb.

  • Origine: Nebraska, SUA

  • Maturată 30 de zile

  • Marmorare "Prime"

image

Angus Australia

Recunoscută pentru gustul excepțional și textura fin marmorată, Angus Australia este o carne aromată, deosebit de fragedă și suculentă mulțumită gradului mare de marmorare.

Vitele Angus pure sunt crescute în regiunile cu pășuni luxuriante ale Australiei de Sud și sunt hrănite cu porumb minim 200 de zile, oferind una dintre cele mai calitative cărnuri de vită din lume.

  • Origine: Australia

  • Maturată 30 de zile

  • Grad mare de marmorare

image

Angus Brazilia

Lider mondial în exportul de carne de vită, Brazilia îmbină armonios specificitatea mediului înconjurător cu activitatea de creștere a vitelor.

Sistemele de producție în pășuni temperate sau tropicale și sistemele intensive fac posibilă atingerea celor mai precise specificații de calitate, oferind o carne gustoasă și sănătoasă.

  • Origine: Brazilia

  • Maturată 30 de zile

  • 100% rasă pură de vită Angus braziliană, hrănită cu iarbă

image

Angus Uruguay

Carnea de vită Angus din Uruguay este considerată una dintre cele mai bune din lume datorită climatului ideal în care sunt crescute animalele.

Vitele se dezvoltă natural și pasc libere pe pășunile verzi luxuriante, în aer curat și cu apă din belșug. Toate aceste aspecte sunt monitorizate de politici stricte de bunăstare a animalelor și de un sistem de trasabilitate implementat la nivel național.

  • Origine: Uruguay

  • Maturată 30 de zile

  • 100% rasă pură de vită Angus uruguayană, hrănită cu iarbă

image

Angus Argentina

Responsabilă pentru unele dintre cele mai bune fripturi din lume, carnea de vită Angus de Argentina provine de la animale hrănite în principal cu iarbă, fapt ce contribuie la aroma și textura unică.

Marmorată, suculentă și aromată, carnea Angus Argentina este considerată a fi de cea mai înaltă calitate.

  • Origine: Argentina

  • Maturată 30 de zile

  • 100% rasă pură de vită Angus argentiniană, hrănită cu iarbă

image

Wagyu Japonia

Încadrată de regulă în categoria "Prime", carnea de vită Wagyu provine de la animale crescute în condiții specifice, cu o dietă strictă.

Zvonurile vorbesc despre tactici secrete, în care vitele sunt masate cu sake și primesc, pe lângă apă, și bere japoneză.

Dincolo de zvonuri, un lucru este cert – carnea de vită Wagyu are o calitate superioară comparativ cu alte rase de bovine, având niveluri mai mari de marmorare, o textură mai fină a cărnii și un gust foarte bogat.

  • Origine: Japonia, Prefectura Gun Ma

  • Maturată 30 de zile

  • 100% rasă pură de vită Wagyu, Clasa A5+

image
prod-10.18.2