- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Cașcavalul este fabricat după metodă tradiţională, din lapte provenind de la animale hrănite tradiţional. Condiţiile de maturare (temperatură, umiditate) precum şi durata acestui proces, imprimă produsului proprietăţi senzoriale deosebite fiind ideal pentru sandwich-uri sau platouri.
Brand-ul Rarăul vine din inima Bucovinei, purtând o istorie de peste 40 de ani în producția de brânzeturi tradiționale.
Rarăul cuprinde o gamă completă de brânzeturi produse după rețete românești, care îmbină experiența și tradiția din zona Bucovinei cu tehnologia modernă și calitatea.
Brânza proaspătă de vaci Moldovița, brânza telemea, brânza de burduf, cașcavalul clasic sau afumat natural sunt specialitățile care sigilează în brand-ul Rarăul tot ce este mai gustos și mai autentic din Bucovina.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Nume producator | Rarăul S.A. |