- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Chefirul este un produs lactat din lapte fermentat. Este preparat prin introducerea granulelor de chefir (amestec de drojdii și bacterii) în laptele de vacă. Multe din beneficiile chefirului îi sunt atribuite conținutului său ridicat de probiotice.
Frații Mircea și David Todoran și-au dorit să aducă pe mesele românilor gustul pur, nealterat, al produselor românești din lapte.
Încă din 1994, când au deschis fabrica de brânză de la Ibănești, colectează laptele pentru produsele lor doar de pe Valea Gurghiului, de la fermieri care-și cresc animalele pe pășuni.
Unicitatea produselor lor vine din trudă, din sute de nopți nedormite, din dragostea cu care fac această muncă, grea dar deosebit de frumoasă.
Știți, de exemplu, că ei nu sărează produsele cu sare? Folosesc pentru sărare saramură de la izvorul din Orșova, exact așa cum o dă pământul.
Frații Todoran au obținut certificatul de produs cu “Denumire de Origine Protejată” (DOP) pentru Telemeaua de Ibănești. Singurul produs românesc ce are această caracteristică recunoscută oficial la nivel european.
Brânzeturile lor au povești, au miros de iarbă proaspătă, au istorie și, cel mai important, au un gust desăvârșit.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Nume producator | S.C. Mirdatod Prod S.R.L. |
Origine | România |