- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Salamul de curcan cu trufe negre este o delicatesă, care conține piept și pulpă de curcan. Ingredientele sunt îmbinate perfect după rețeta proprie a celor de la Zimbria, cu trufe negre de pădure și condimente naturale. Produsul este unul fără aditivi alimentari, copt deasupra jarului, în sucul propriu timp îndelungat, apoi lăsat la zvântat.
Zimbria este unul dintre cei mai importanți producători din România de produse de carne artizanale, cu o experiență de aproape un secol în creșterea animalelor și în cultivarea pământului.
Un brand definit de voință, trudă și investiții făcute de generații întregi care au asigurat succesul produselor de o înaltă calitate.
Zimbria reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele din carne și brânză, gustoase și atent pregătite.
Zimbria spune o poveste despre valori și tradiții gastronomice românești, asezonate cu delicatese reinterpretate. Rețetele păstrate din tată-n fiu se regăsesc în specialități precum cașcavalul, urda sau burduful de Covurlui, toba sau cârnații ciobănești Tataia Gică.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Nume producator | Verdesi & Co SRL |
Origine | România |