


Jamon Paleta De Cebo Iberica Pata Negra 50% 4.5kg + suport și cuțit, Jamoneria by Alioli
499,99 Lei
- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
"Paleta" este pulpa anterioară, mai mică, obținută din porcul iberic negru, ce trăiește liber în habitatul său natural și este hrănit doar cu ghinde.
Acest jamon este maturat timp îndelungat, între 18 și 24 luni, ceea ce îi oferă savoarea deosebită. Gustul este plăcut, dulce și blând, care parcă se topește în gură.
Pachetul conține și un suport din lemn și un cuțit din inox, special pentru felierea subțire a jamonului.
Jamón este cuvântul spaniol pentru jambon sau șuncă în română, dar folosit internațional se referă la jambonul spaniol maturat și este unul dintre cele mai cunoscute elemente ale bucătăriei spaniole.
Jamón iberico – este un jambon de calitate superioară, obținut din porcul negru iberic, denumit și Pata Negra.
La Jamoneria by Alioli oferă o largă varietate de Jamón spaniol, pe care îl puteți cumpăra întreg, în cutie cadou, sau direct feliat.
Nico este o afacere de familie din zona La Mancha a Spaniei, aflată la a doua generație, cu peste 50 de ani experiență în producerea preparatelor tradiționale spaniole din carne, în special a jamonului. Succesul produselor stă în echilibrul dintre tradiție și inovație. Acestea sunt preparate cu grijă de experți, carnea fiind atent selecționată manual, cu răbdare. De asemenea, gustul deosebit și caracteristic este datorat și vegatației specifice zonei de munte, pe carne animalele o consumă.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Nume producator | Nico Jamones |
Origine | Spania |