- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Brânza de Covurlui la saramură este rețetă moldovenească de telemea. Pentru un gust deosebit și curat, pusă înainte de consum un pic la desărat în apă rece, este extraordinar de bună. Făcută din lapte integral pasteurizat cu cheag natural de ied.
Zimbria este unul dintre cei mai importanți producători din România de produse de carne artizanale, cu o experiență de aproape un secol în creșterea animalelor și în cultivarea pământului.
Un brand definit de voință, trudă și investiții făcute de generații întregi care au asigurat succesul produselor de o înaltă calitate.
Zimbria reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele din carne și brânză, gustoase și atent pregătite.
Zimbria spune o poveste despre valori și tradiții gastronomice românești, asezonate cu delicatese reinterpretate. Rețetele păstrate din tată-n fiu se regăsesc în specialități precum cașcavalul, urda sau burduful de Covurlui, toba sau cârnații ciobănești Tataia Gică.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |