- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Frate bun cu Untul cel lăptos, Untul cel cu sare are granule de sare afumată cu fum de fag.
Are o aromă subtilă de fum pe care o simți cel mai bine când consumi untul la 12-15°C.
Punctele negre sunt cristalele de sare înnegrite de fum.
Savurează-l simplu pe o felie de pâine prăjită sau folosește-l cu încredere la gătit.
Lăptăria cu caimac are în portofoliu lactate de specialitate 100% românești, naturale, integrale, create cu pasiune și responsabilitate, din lapte de la vacile din ferma proprie.
Astăzi, Lăptăria cu caimac are aproximativ 2500 de animale, din care 1000 de vaci de muls. Văcuțele lor sunt de rasă pură, cu pedigree (Holstein Friesian) și sunt crescute libere la fermă, în adăposturi semideschise, unde sunt hrănite din culturi proprii.
Fabrica lor este construită chiar lângă fermă, astfel încât laptele ajunge imediat pe linia de producție, întregul proces (muls și îmbuteliat) are loc în doar 24 de ore.
Având toate acestea, plus mijloacele necesare și dorința de a produce lactate de calitate, Lăptăria cu caimac înseamnă produse românești proaspete, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |