- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Cașcavalul tradițional Kolios clasic este cel mai cunoscut cașcaval semi-tare din Grecia.
Acesta a fost produs de KOLIOS din 1948, după o rețetă specială de familie. E facut din lapte de vacă proaspăt pasteurizat.
Gustul este unul aromat, și usor sărat.
Dimitrios Kolios a fondat o lăptărie mică unde producea brânză kasseri, în Polykastro-Kilkis, lângă Salonic. Familia producea deja brânzeturi de casă de mai multe generații, în regiunea montană Seli, după rețete bine păstrate, transmise din generație în generație. Prima lăptărie a fost dotată cu cele mai moderne echipamente din acea vreme și a început cu un personal de 12 persoane.După ce a trecut la a 2-a generație, KOLIOS a fost dezvoltat într-o industrie modernă, care a introdus inovații semnificative. Facilitățile de producție au fost extinse, mixul de produse a fost extins și s-au făcut investiții semnificative, în utilaje și echipamente tehnologice, precum și în extinderea rețelei de vânzări și distribuție la nivel național.
În ziua de astăzi, compania este considerată una dintre cele mai bine echipate fabrici de produse lactate din Europa. KOLIOS deține o poziție de lider în producția de brânzeturi din Grecia și în exporturile Feta P.D.O.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Provenienta
Nume producator | KOLIOS S. A. |
Website producator | https://www.masline-grecia.ro |
Origine | Grecia |