- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Produsul fermentat Joyurt din nuci caju de la Rawckers este o alternativă vegetală la iaurtul tradițional, ideală pentru persoanele care nu doresc sau nu pot să consume iaurt din lapte.
Joyurt de la Rawckers este un produs fermentat din nuci caju și caise, fără gluten, fără lactoză, fără șiretlicuri!
Aromate. Dulci. Cărnoase. Sănătoase. Caisele sunt înzestrate cu energie solară, topindu-și întreaga bună dispoziție în valurile cremoase de suc din caju.
Atunci când se relaxează, își depozitează toți nutrienții în Joyurt, lăsându-l plin de antioxidanți, vitamina B, zaharuri, potasiu si caroten.
Rawckers este prima fabrică din România care produce alternative vegetale pentru brânză, raw-vegane, fără lactoză, guilt-free și de post. Brandul Rawckers a apărut pe piață dintr-o nevoie personală a unui cuplu cu un stil de viață sănătos și o alimentație raw-vegană. Plini de pasiune și creativitate, cei doi au studiat, creat, testat și adaptat diverse rețete și procedee de producție, până au ajuns la un rezultat perfect. Astfel a apărut brawnza, o marcă înregistrată Rawckers, alternativă vegetală la brânza tradițională din lapte, obținută din diverse nuci. În prezent, gama de produse Rawckers este foarte diversificată și oferă alternative vegetale sănătoase pentru brânză și produse pe bază de brânză, iaurt, unt sau smântână.
Rawckers este un brand certificat eco, iar toate ingredientele și condimentele ce îmbracă produsele sunt certificate organic. De asemenea, nucile de caju și migdalele provin din surse etice verificate.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Website producator | https://www.rawckers.ro |
Origine | România |