- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Ulei din campania 2023/2024.
Uleiul de măsline se solidifică în mod natural la temperaturi începând cu 10°C! Solidificarea este un proces reversibil și nu are niciun impact negativ asupra uleiului de măsline extravirgin!
Ca să revină la forma lichidă, lăsați-l la temperatura camerei câteva ore.
Măslinescu aduce în România uleiul Rincon de la Subbetica, care a fost declarat cel mai bun ulei de măsline extravirgin în ultimii 8 ani consecutiv și este produs de moara care în 2023 a fost declarată cea mai bună moară de ulei de măsline!
Măslinescu este singura cramă de ulei de măsline din România.
Este o poveste începută în 2018 de Crina si Geo, doi somelieri în ulei de măsline (da, au studii în domeniu, pe lângă marea pasiune pentru ulei de măsline).
Uleiul de măsline extravirgin este cel mai falsificat produs alimentar din lume, și știind asta, cei de la Măslinescu mențin direct legătura cu producători de renume și se asigură de prospețimea uleiului ( cer îmbutelierea unor cantități mici) și ca el să fie depozitat corect.
Uleiul Rincon de la Subbetica este obținut în primele 4 ore de la recoltare, din măsline Hojiblanca. Un ulei extravirgin eco DOP, care rezultă din îngrijirea atentă a măslinilor de catre experții care se ocupă de livezi pe tot parcursul anului.
Este o capodoperă culinară pentru orice pasionat de ulei de măsline extravirgin premium. Robust, echilibrat, de culoare verde intens, Rincon de la Subbetica este etalonul între uleiurile de măsline extravirgine. Se simt note de citrice și fructe, completate foarte fin cu cimbru și mentă.
Aroma: anghinare, frunze de măslin, plante aromatice, piper verde, iarbă verde
Recomandări: consum crud, legume crude, pește la grătar, carne de miel.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Indicatie Geografica | DOP CORDOBA |
Website producator | http://maslinescu.ro |
Origine | Spania |