- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Cârnații la garniţă sunt produși din ingrediente naturale, după o rețetă veche de familie.
Bunicii și străbunicii, din necesitatea conservării cărnii și pe timp de vară, au găsit soluţia afumării, prăjirii și acoperiirii integrale cu untură.
Astăzi însă, carnea la garniță este o delicatesă tradițională, care aduce împreună cu savoarea, și nostalgia copilăriei.
Cârnații la garniţă sunt deja preparați, fiind nevoie doar de o ușoară ȋncălzire. Se pot servi ca atare sau în combinaţii diverse, de exemplu cu omletă, cu mămăliguță şi mujdei sau cu diferite piureuri sau legume.
Produsul nu conţine alergeni.
Pentru copii se recomandă consumul de cantități mici deorece este un produs prăjit și afumat, cu o valoare energetică ridicată și greu digerabil.
Firma Avi-Giis este prezentă pe piață din anul 1991, de atunci aducând pe mesele românilor produse delicioase din carne. Produsele sunt făcute cu atenție, după rețete tradiționale și cu ingrediente naturale, împletind cu meșteșug tradiția și modernismul. De asemnea, Avi-Giis produce 13 produse atestate tradițional de către Ministerul Agriculturii, acestea fiind reprezentative pentru zona Olteniei de sub munte și în special pentru zona Vâlcea.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Provenienta
Origine | România |