- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Lansat în anul 1910, Martini Bianco este un vermut delicat, ale cărui arome dulci-amărui se îmbină elegant şi armonios, pentru a conferi un gust perfect echilibrat.
Vinul alb este filtrat prin cărbune, aromatizat cu ierburi şi plante culese din Alpi, îndulcit cu zahăr de sfeclă şi completat cu alcool neutru.
Sortimentul creează o bază excelentă pentru cocktailuri.
Poate fi savurat ca aperitiv sau digestiv, cu gheaţă sau apă minerală cu lămâie, suc sau tonic.
Miros: Note citrice, cu accente de piersică şi frunză de dafin.
Gust: Arome bogate de măr copt cu scorţişoară, note de ierburi aromatice, miere şi un strop de vanilie.
Finish: Mediu-lung, cu accente condimentate de măr cu scorţişoară.
Culoare: Clar, cu reflexii aurii.
Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino și au creat o băutură magică.
În 1863, cei doi antreprenori au creat Martini Rosso, un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescență aurie a spumantelor, influență stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani. Cu toate acestea, stilul băuturii Martini se va regăsi mereu în faimoasa regiune viticolă Piemonte.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | Italia |