- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Specialitatea vegetală eco C’mon Bert din nuci caju este o alternativă vegană la brânza camembert tradițională, ideală pentru persoanele care nu doresc sau nu pot să consume brânză din lapte.
Descoperă C’mon Bert, alternativa vegana la camembert, fabricată artizanal din caju alese cu grijă și maturată cu mucegai nobil.
Cu o textură cremoasă și un gust sofisticat, fără gluten și fără lactoză, C’mon Bert se mândrește nu doar cu beneficiile nutriționale ale nucilor de caju, ci și cu rafinamentul specific brânzelor fermentate.
C’mon Bert este alegerea ideală pentru cei care urmăresc un regim alimentar special, postesc sau pur și simplu doresc să se răsfețe cu o delicatesă unică.
C’mon Bert este un produs adaptat cerințelor unui stil de viață sănătos, fiind perfect de savurat cu pâine proaspătă, alături de fructe sau în compania unui pahar de vin de calitate.
Despre Bert by Rawckers
Bert este un brand românesc, conceput și podus de Rawckers - prima fabrică din România care produce alternative vegetale sănătoase pentru brânză și lactate, raw-vegane, fără lactoză, guilt-free și de post. Rawckers este brandul care a creat brawnza (marcă înregistrată Rawckers), alternativă vegetală la brânza tradițională din lapte, obținută din diverse nuci.
Produsele Bert by Rawckers au la bază doar câteva ingrediente principale simple și naturale: nuci caju, migdale, cocos sau ovăz, apă pură și sare de Himalaya.
Produsele Bert by Rawckers nu conțin aditivi, conservanți sau alte adaosuri, oferind în schimb o alegere autentică și în perfectă armonie cu principiile unei vieți sănătoase.
De asemenea, toate produsele Bert by Rawckers sunt bogate în probiotice.
Toate ingredientele și condimentele folosite pentru prepararea produselor Bert sunt certificate ecologic.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |