Columbia Gingerbread Experimental 250g cafea de specialitate boabe
89,09 Lei
- Informatii
- De la același brand
Descriere
Diego este unul dintre cele mai mari nume din industria cafelei, fiind știut drept un maestru al procesărilor moderne, precum co-fermentarile cu fructe sau microorganisme.
Acest lot este supus mai întâi unei fermentații anaerobe timp de 72h în apă cu Lactobacillus, un microorganism folosit și în producția de iaurt și nu numai.
Cireșele de cafea sunt depulpate, apoi trec prin procesul Thermal Shock - alternarea bruscă a temperaturii apei în procesul de washing al cireșelor, urmat de uscare și stabilizare.
În ceea ce privește experiența de degustare, titlul de "Gingerbread" vorbește de la sine.
• Recomandată: espresso, preparate cu lapte, filtru sau metode alternative;
• Profil aromatic: turtă dulce;
• Note: turtă dulce, smochine, mandarine confiate, vișine;
• Grad de prăjire: omniroast 1/3;
• Procesare: Thermal Shock Washed;
• Varietal: Castillo;
• Altitudine: 1960m;
• Punctaj/ recoltă: 86/;
• Regiune: Piendamo, Cauca;
• Producător: Diego Samuel Bermudez Tapia, la ferma El Paraiso;
• Curator: Răzvan Burlacu.
Despre Dropshot Coffee
Dropshot Coffee este o prăjitorie de cafea de specialitate din București, fondată în 2019.
Dropshot Coffee se remarcă prin folosirea boabelor de cafea de înaltă calitate, achiziționate direct de la producători atent aleși, care sunt ușor de urmărit și au o distribuție echitabilă și durabilă a profiturilor către toți cei implicați în proces.
Misiunea echipei Dropshot Coffee este de a oferi experiențe senzoriale uimitoare în ceașca de cafea, având în vedere diversitatea gusturilor clienților. Astfel, Dropshot Coffee experimentează mereu noi combinații de arome și perfecționează constant profilele de prăjire.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Website producator | http://dropshot.coffee |