- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Carcasă eviscerată de pasăre fără cap, gât și picioare.
Produsul provine din pui crescuți lent, tradițional, în aer liber, sacrificați la minim 82 zile, care au fost hrăniți cu hrană vegetală, cu minim 75% cereale în perioada de îngrășare.
Fermele Moraru (parte a grupului Morandi) este o afacere de familie din județul Vaslui, România.
Aceasta deține prima fermă autorizată în țară pentru creșterea tradițională a puilor de carne în aer liber.
Fermele Moraru produc carne de pui proaspătă, ouă de găină și semipreparate din pui. Fermele dispun de un abator de păsări cu o capacitate de 7.000 de capete pe oră, echipat cu tehnologie de ultimă generație.
Produsele Fermele Moraru sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate, astfel încât procesul de tranșare și manipulare are minimul de intervenții umane pentru a evita contaminarea cărnii de către om.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Website producator | http://www.fermelemoraru.ro |