- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Brânză proaspătă de vaci grasa. Grăsime 8%, origine lapte: România.
I-a rămas împământenit numele și oricui îi spui „brânzică de vaci” știe că nu te referi nici la telemea, nici la caș, nici la urdă, ci la pasta aceea mai mult sau mai puțin zgrunțuroasă, complet nesărată, ușoară și lesne de folosit în tot felul de rețete de bunătăți.
Brânza de vaci de Ibănești este un soi de pufoșenie cu gust puternic de lapte proaspăt care nu te lasă până nu termini de mâncat tot ce-ai pus în farfurie.
Există și în varianta dietetică pentru pretențioșii care țin la siluetă și în varianta un pic mai grasă, pentru pretențioșii care tânjesc după gust.
Oricum ar fi, este delicioasă, fie simplă, fie combinată cu smântână, fie rătăcită pe sub mămăligă, fie aruncată din abundență într-o plăcintă cu brânză și stafide, cu o ușoară aromă de rom venezuelean.
Provenienta
Origine | România |