- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Pate cu 85% ficat, 10% slanina si restul condimente! Da, este posibil, chiar dacă până acum poate nu ați avut ocazia să experimentați cu adevărat acest gust. Acesta este un preparat cu adevărat sănătos și delicios, ideal pentru mic-dejunul copilului tău. De ce? Deoarece ficatul conține cea mai mare cantitate de fier în stare naturală.
Pateul de la Măcelăria Ghiță se obține din ficat de porc, slănină cu șorici, sare, piper și un condiment special de pate, se umple în membrană artificială necomestibilă și se fierbe.
Pateul de porc de la Măcelăria Ghiță conține 100% carne de porc românească, fără înlocuitori sau alte bazaconii.
Produsele Măcelăria Ghiță sunt create cu pasiune, respectând rețete tradiționale, folosind exclusiv carne provenită de la porci crescuți cu grijă aici, în România, in Călărași și fără compromisuri la gust și calitate - nici înlocuitori, nici aditivi și cu siguranță nici alte bazaconii.
Sănătatea este cea mai importantă și trebuie să o prețuim, de aceea, alegeți cu grijă sursa cărnii pe care o consumați și optați pentru produse de încredere.
Produs oferit de Măcelaria Ghiță prin conceptul "de la furcă la furculiță". Cu peste 20 de ani de tradiție, Măcelăria Ghiță oferă produse autentice românești direct din ferma proprie de la Călărași până în cele 20 de măcelării din țară.
Calitatea este secretul produselor Măcelăria Ghiță. Ei se ocupă și de cultivarea cerealelor pentru hrana porcilor, de pregătirea mesele animalelor în fabrica proprie de furaje, de administrarea propriului abator și de producerea delicateselor tradiționale, afumate cu fum natural din lemn de fag, fără arome artificiale. Apoi, distribuie toate aceste bunătăți în măcelăriile din toată țara, asigurându-se că sunt 100% sănătoase.
Măcelaria Ghiță este locul unde găsești produse preparate ca pe vremuri, cu adevăratul gust al cărnii.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |