- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Pastele organice tagliatelle din făină integrală de orez, fără gluten sunt lungi și plate, asemănătoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo.
Datorită suprafeței lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect între pastă și sos în fiecare porție.
Esența Pasta d’Alba constă în calitatea superioară a ingredientelor folosite.
Făină proaspăt măcinată cu ajutorul morii de piatră, provine din agricultură certificată ecologic. În atelierul familie Mainardi, tagliatellele și tagliolini sunt realizate manual, exact așa cum dictează tradiția.
Pastele scurte sunt trase prin matrițe de bronz pentru a obține acea rugozitate de suprafață specifică produselor artizanale, ideală pentru a adună și a reține sosul. Pastele sunt apoi uscate lent și la temperaturi scăzute, timp de cel putting douăzeci de ore. Astfel își păstrează nutrienții, proprietățile organoleptice și un gust desăvârșit.
Sfat utilizare/preparare/gatire
O cantitate de 250g este suficientă pentru 2 persoane.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Italia |