- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Impresionează orice audiență și fii gata pentru o experiență culinară excelentă, în doar câteva minute.
Carnea este gătită lent, prin metoda sous-vide: carnea tăiată, condimentată, ambalată într-o folie specială și vidată se pune sub apă fierbinte, unde stă un timp îndelungat (aprox. 8 ore), la temperatură constantă (sub 85°C).
Astfel, carnea este gătită uniform și perfect. După gătire, produsul este răcit și păstrat în ambalajul original până la consumator, asigurând igienă maximă și eliminând orice risc de contaminare.
Această metodă de gătire păstrează nutrienții importanți "blocați", obținând astfel o carne suculentă și fragedă, care se topește în gură, cu care poți impresiona orice audiență!
Bucură-te de o carne suculentă și fragedă și pregătește-te să primești complimente fără efort!
Ai zice că-i magie!
Food & Glory înseamnă fine dining la tine acasă.
Te bucuri de mâncare ca la restaurant, în confortul casei tale, fără bătaie de cap.
Food & Glory e pentru cei care nu vor sau nu au timp să gătească, dar apreciază mâncarea de bună calitate.
Food & Glory dorește să revoluționeze mâncatul acasă aducând experiența de restaurant premium în casele consumatorilor, fără efort, facilitând o nouă experiență culinară.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Friteuză cu aer cald: Îndepărtați ambalajul și așezați produsul în friteuza cu aer cald. Gătiți-l la 200°C timp de 15-25 de minute.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Provenienta
Tara de origine | Polonia |