Strategii pentru reducerea risipei alimentare

Strategii pentru reducerea risipei alimentare

Data publicării: 06.06.2022

Conform estimărilor specialiștilor, o treime din hrana produsă la nivel global este aruncată, generând 8 până la 10% din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră. Dacă reușim să reducem risipa de alimente, îi dăm planetei noastre șansa să respire. Așa a apărut...

Save me

În mai 2022, am lansat Save me – secțiunea dedicată produselor care se apropie de finalul termenului de valabilitate.

Un pilon esențial de sustenabilitate, inițiativa Save me își propune să reducă risipa de alimente prin vânzarea produselor cu termen de valabilitate scurt la prețuri cu până la 50% mai mici.

Parteneriat strategic cu Banca pentru Alimente București

Începând cu anul 2022, facem donații către Asociația „Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor” din România, susținând astfel eforturile de combatere a risipei alimentare și de protejare a demnității umane.

Prin acest demers, produsele alimentare și nealimentare care sunt în termen și bune pentru consum ajung de la Freshful la Banca pentru Alimente, de unde pornesc către cei care au nevoie de ele.

prod-10.23.12