Raclette. Experiența elvețiană autentică.

Rețetă Raclette 
Ingrediente (6-8 pers.)

•    1.5 kg brânză Raclette  
•    2 kg cartofi
•    1 salată creață/ andive
•    2 ardei roșii
•    2 ardei galbeni
•    250g roșii cherry
•    500g mezeluri feliate asortate 
•    1 borcan ceapă albă murată (150g)
•    1 borcan castraveți cornișon în oțet (150g)
•    2 baghete franțuzești

Mod de preparare: 
1.    Fierbem cartofii până se înmoaie (15-18 minute). Îi scurgem și îi lăsăm să se usuce la abur câteva minute, apoi îi păstrăm calzi până la servire.
2.    Aranjăm celelalte ingrediente în boluri, farfurii și platouri pe masă; pregătim aparatul de raclette.
3.    Fiecare oaspete își alege ingredientele preferate și le poate găti (dacă dorește) pe plita fierbinte a aparatului de raclette. 
4.    Punem una sau două felii de brânză raclette pe tăviță și o așezăm sub grătarul central al aparatului până când se topește. 
5.    Răzuim brânza topită cu o paletă sau o lingură de lemn peste ingredientele preferate și... 
6.    Poftă bună!

Filtrează după:
Ordonează după:
Coșul meu
prod-10.28.4