- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Carnea Wagyu este cea mai scumpă și mai faimoasă carne de vită din lume.
Este intens marmorată, extrem de fragedă și foarte aromată.
Cele mai fine fibre de grăsime străbat carnea și se topesc la gătit, făcând-o incredibil de suculentă, delicată și gustoasă
La maturare, carnea devine extrem de delicată și dezvoltă o varietate de arome inimaginabile.
Încadrată de regulă în categoria "Prime", carnea de vită Wagyu provine de la animale crescute în condiții specifice, cu o dietă strictă.
Zvonurile vorbesc despre tactici secrete, în care vitele sunt masate cu sake și primesc, pe lângă apă, și bere japoneză.
Dincolo de zvonuri, un lucru este cert – carnea de vită Wagyu are o calitate superioară comparativ cu alte rase de bovine, având niveluri mai mari de marmorare, o textură mai fină a cărnii și un gust foarte bogat.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Japonia |
Crescut în | Japonia |
Sacrificat în | Japonia |
Născut în | Japonia |
Nume producator | Tandem-Popovo LTD |
Website producator | https://meatrevolution.com |