- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Chefirul este un produs lactat acid ce conține bacterii prietenoase care contribuie la menținerea unei flore intestinale echilibrate și ajută digestia.
Chefirul este obținut prin dubla fermentare lactică și alcoolică a laptelui de vacă pasteurizat, cu ajutorul bacteriilor lactice și a drojdiilor – toate aglomerate în granula de kefir.
Covalact este unul dintre cei mai mari producători de lactate din România cu o tradiție de peste 40 de ani în fabricarea produselor lactate.
Calitatea produselor lactate ale companiei este în primul rând dată de calitatea laptelui, materie primă din care provin.
Fabricile Covalact, de la Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc dețin autorizații pentru schimb intracomunitar de produse, eliberate de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentului.
Autorizațiile atestă că laptele folosit la fabricarea produselor îndeplinește toate cerințele de calitate și siguranță stabilite de Uniunea Europeană, iar condițiile de procesare din cele două fabrici sunt la cele mai înalte standarde europene.
În spatele succesului companiei COVALACT stă efortul continuu al unei echipe ce dă sens sloganului „Prea bun, prea ca la țară!”, aducând aminte nu doar de buna tradiție a lactatelor de cea mai bună calitate, ci și de vremurile în care lucrurile erau făcute ca la țară, adică, temeinic și în rostul lor.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |