- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Soiurile de tomate alese au o carne fermă, bine structurată, precum și o aromă dulce și delicată. Roșiile, care sunt recoltate în iulie, august și septembrie la un nivel adecvat de maturitate, sunt procesate în medie 8 ore pentru a păstra toate aromele și substanțele nutritive.
Alce Nero a luat naștere în anii ’70, atunci când două grupuri de tineri agricultori și apicultori au decis că este momentul pentru o schimbare, o schimbare care să conducă la modificări la nivel mondial și care să fie mai mult decât un scop în sine.
Alce Nero, alături de fermierii și procesatorii organici, aduc clienților produse rezultate din agricultură și respectul față de pământ și fertilitatea lui. Compania colaborează cu peste 1000 de fermieri din Italia și peste 10.000 de ferme de familie din America Centrală și de Sud.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Website producator | http://www.micototaldistribution.com |
Origine | Italia |