- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Pasta de tomate Alce Nero este obținută din tomate alungite (soiurile Coimbra, Ercole, și alte soiuri) care sunt cultivate pe aproximativ 30 de ferme din Delta Po în provinciile Ferrara și Ravenna. Soiurile selectate sunt soiuri de roșii "cărnoase", ce au un gust dulce și delicat.
Alce Nero a luat naștere în anii ’70, atunci când două grupuri de tineri agricultori și apicultori au decis că este momentul pentru o schimbare, o schimbare care să conducă la modificări la nivel mondial și care să fie mai mult decât un scop în sine.
Alce Nero, alături de fermierii și procesatorii organici, aduc clienților produse rezultate din agricultură și respectul față de pământ și fertilitatea lui. Compania colaborează cu peste 1000 de fermieri din Italia și peste 10.000 de ferme de familie din America Centrală și de Sud.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Nume producator | Alce Nero S.p.A. |
Origine | Italia |