Mici producători
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
- Informatii
- De la același brand
Descriere
Fricandoul de vită este de fapt o tăietură de carne foarte cunoscută în America de Sud, mai precis în Brazilia, acolo nascându-se celebra denumire cu origine portugheză de “Picanha” care se citește “Picania”. Aceasta este o tăietură mai groasă de carne din partea interioară a pulpei, provine din zona de unde este scos rasolul alb și se situează pe ambele părți ale coloanei vertebrale, așa că fiecare bovină are două astfel de bucăți.
Are formă ușor triunghiulară, fiind de culoare roșu-rozaliu, cu o parte fermă și mai puțin marmorată și o fășie de grăsime albă. Este o carne mai slabă decât “capacul de vită” și e foarte apreciată în bucătărie pentru calitatea să înaltă, aroma și suculența sa.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Datorită caracteristicilor sale, această tăietură se poate gati în diferite moduri, fie că este preparată la grătar, la cuptor, la ceaun ori în tigaie, în fripturi, tocănițe și alte preparate înăbușite, „Picanha” nu dă niciodată greș.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
A se păstra la temperaturi de maxim 4°C.
Provenienta
Website producator | http://www.romferm.ro |
Origine | România |
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100140919
În rețete dintr-un click
Produse similare