- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Salamurile Sergiana crud-uscate sunt cele mai nobile dintre preparatele din carne, sub marca Sergiana!
Drept dovadă, sunt premiate cu medalii de aur și argint la cel mai prestigios Târg Internațional pentru produse din carne.
Iar salamul Fermier, medaliat și el cu argint, azi-mâine împlineşte 30 de ani de când a fost creat întâia dată la Poiana Mărului.
Şi de-atunci gustul lui din pulpă de vită şi cea de porc combinat cu mirodeniile şi fumul natural, cu dichis, e de poveste și nu alta.
Ingrediente locale și tehnici de preparare actuale. Obiceiuri moștenite de la crescătorii de animale de pe colinele Transilvaniei și produse care ajung în toate zonele țării. Gust românesc și recunoaștere internațională.
La ferma proprie din Șercaia creștem animalele în cele mai moderne condiții, pe pășuni nealterate. Aici le hrănim cu cereale pe care le achiziționăm și le cultivăm, și cu nutrețuri pe care le facem noi! Hrănirea și bunăstarea animalelor face parte din misiunea Sergiana. La fel și păstrarea valorilor din Ţara Bârsei şi Țara Făgăraşului, unde am învățat că pentru a avea animale bune trebuie să ai grijă de ele, să te pricepi şi să munceşti mult. Prin urmare, ne-am angajat să protejăm tradițiile vechiului meșteșug de măcelarie ca să oferim produse din cea mai bună calitate. Dar și să folosim rețetele de altădată pentru toți românii.
Gustul Sergiana pornește din comunitățile în care ne-am născut și pe care vrem să le creștem. Mai mult decât impactul social al afacerii noastre asupra zonei, felul în care Sergiana a prins viață este, în mare parte, din atitudinea noastră față de mâncarea bună: fiecare bucată de carne are rostul ei, și, cel mai important, trebuie gătită curat.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |