Platou aperitive 1
10,82 lei
Timp pregătire
20 min
Timp gătire
1 min
Porții
10
Total
21 min
Ingrediente
- -100g măsline verzi
- -100g măsline kalamata
- -100g grisine
- -100g salam crud-uscat
- -100g salam vită
- -100g șuncă afumată uscată
- -100g Prosciutto
- -100g brânză cu mucegai albastru
- -100g brânză Camembert
- -100g brânză Gouda
Mod de preparare
1
Împărțim brânzeturile pe platou, în așa fel încât să ofere diversitate de gusturi și texturi.
2
Putem tăia brânzeturile în felii sau cuburi, oferind o prezentare atrăgătoare.
3
Plasăm măsline pe platou, în diverse zone, pentru a completa atractiv prezentarea.
4
Aranjăm cu grijă feliile de prosciutto, salamurile și șunca.
5
Adăugăm grisinele, într-o parte a platoului, astfel completând platoul nostru festiv.
6
Nu ne rămâne decât să-l punem la rece până la sosirea invitaților și....
7
Poftă bună!