Platou aperitive 2
14,04 lei
Timp pregătire
20 min
Timp gătire
1 min
Porții
10
Total
21 min
Ingrediente
- -100g parmezan cuburi
- -100g Prosciutto
- -100g brânză semi-tare Manchego
- -100g Brânză Maasdam
- -100g Coppa
- -200g struguri albi
- -200g struguri roz
- -200g crackers
- -200g căpșune
Mod de preparare
1
Împărțim brânzeturile pe platou, în așa fel încât să ofere diversitate de gusturi și texturi.
2
Putem tăia brânzeturile în felii sau cuburi, oferind o prezentare atrăgătoare.
3
Aranjăm cu grijă feliile de prosciutto și coppa.
4
Plasăm fructele pe platou în diverse zone pentru a completa atractiv prezentarea.
5
Adăugăm crackers, astfel completând platoul nostru festiv.
6
Arată grozav, nu-i așa!? Tot ce mai avem de făcut este să punem platoul la rece și să ne așteptăm oaspeții!
7
Poftă bună!