- Informatii
- De la același brand
Descriere
Guido este o prăjitorie din București născută în 2014 din pasiunea pentru cafea a Florianei Vlaicu și a lui Adrian Simion. Acum cafeaua lor este una dintre cele mai bune din capitală și e posibil să o fi gustat în una dintre cafenelele din oraș.
E momentul să o preparați și acasă.
Note de pecan, marzipan și mandarine.
Huila este o regiune în nord vestul Columbiei cunoscută pentru zone cu microclimat propice pentru cultivarea cafelei. Spiritul inovator și responsabil al locuitorilor acestei regiuni a determinat ca acest lot regional să obțină un punctaj bun și să se încadreze linia cafeleor columbiene din categoria Guido.
Cu o aciditate mai scăzută și note proeminente dulci de marzipan este o cafea care se poate savura ușor tot pe tot parcursul zile. Aceste calități o recomandă atât pentru espresso cât și la filtru sau infuzie.
Țara: Columbia.
Regiunea: Huila.
Ferma: Mici producători regionali.
Altitudine: 1600 – 1750 m.
Varietate: Tabi, Castillo, Caturra.
Metoda de procesare: Spălată.
Se recomandă pentru filtru, espresso și ibric.
Guido este furnizor de cafea și pentru unele dintre cele mai iubite cafenele sau restaurante din București, cum sunt Grain Trip, Ototo, Boiler, Bread&Spiecs, Rual, SWEETOLOGY și multe altele.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Columbia |