- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Această făină bio de înalta calitate este realizată din 7 soiuri de grâu selecționate pentru complementaritatile lor, precum și pentru calitățile lor nutriționale și gustative.
Grâul din care a fost realizată această făină este provenit din culturile organice din sud-vestul Franței.
Făina a fost obținută prin procedeul tradițional ancestral al morii cu piatră, prin care semințele de grâu sunt zdrobite ușor, la presiune scăzută, respectându-se astfel proprietățile nutritive conținute în cele 7 soiuri distincte de grâu.
Făina de grâu T65 este ideală pentru realizarea produselor de patiserie și de panificație.
Litera „T” de pe ambalajul făinii, urmat de un număr cuprins între 45 și 150, corespunde conținutului de cenușă. Mai exact, este cantitatea de reziduri minerale încă prezente în făina după cernere.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Franţa |