Tarte cu căpșune, mango și mascarpone la Philips Airfryer
4,66 lei
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
6 min
Porții
8
Total
21 min
Ingrediente
- -225g foi de plăcintă
- -100ml ulei de floarea soarelui
- -120g mango copt mare
- -100g căpșune
- -60g zmeură
- -2 linguri mentă
- -8g zahăr vanilat
- -150g mascarpone
- -2 linguri zahăr pudră
Mod de preparare
1
După ce aluatul s-a dezghețat, tăiem o foaie transversal, în patru secțiuni egale. Cu o perie, ungem fiecare foaie cu ulei și o așezăm în forma de brioșe. Continuăm până când toate formele sunt umplute cu cele patru straturi de foi.
2
Punem formele de brioșă în coșul Airfryer și coacem la setările de temperatură și timp indicate în video, până când se rumenește și devine crocant.
3
Curățăm mango de coajă, scoatem sâmburele și tăiem fructul în cubulețe. Dăm la o parte codițele și tăiem căpșunele în sferturi. Tăiem și menta în fâșii subțiri. Într-un bol, amestecăm fructele cu menta.
4
Într-un bol încăpător, amestecăm mascarpone-ul cu zahărul vanilat și umplem cu acest amestec coșulețele din foitaj. Punem peste și salata de fructe și pudrăm cu zahar praf.
Rețetă Philips Airfryer: Tartă cu căpșune, mango și mascarpone