


- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Friptura tri-tip este una dintre bucățile de carne de vită cu o aromă remarcabilă, deși conține mai puțină grăsime. O bucată de carne nobilă, de un roz apetisant, superb marmorată și incredibil de fragedă.
Această friptură a devenit populară datorită gustului superior și pentru că este ideală pentru grătar. Pentru cea mai bună calitate, friptura trebuie să fie de cel puțin trei sferturi de centimetru grosime.
La nivel mondial carnea Black Angus este considerată ca fiind alegerea ideală pentru un steak reușit, având cele mai înalte calități gustative.
Carnea de vită Black Angus se remarcă prin structura ei specială, creată îndeosebi de fâșiile de grăsime, de așa numitul marbling, ce o face să fie un preparat deosebit și de calitate.
Gustul deosebit este dat de marmorarea caracteristică a cărnii - grăsimea intramusculară care se topește în timpul gătirii, lăsând carnea fragedă și suculentă, cu o aromă untoasă.
Origine: SUA
Timp maturare: 30 de zile
Marmorare: Prime
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Atentionari
Provenienta
Tara de origine | Statele Unite ale Americii |
Crescut în | Statele Unite ale Americii |
Sacrificat în | Statele Unite ale Americii |
Născut în | Statele Unite ale Americii |
Nume producator | Tandem-Popovo LTD |
Website producator | https://www.meatrevolution.com |