
- Informatii
- De la același brand
Descriere
T-bone steak de vită din rasa Black Angus, hrănită cu porumb timp de minim 120 de zile, după o dietă specială, dezvoltată de peste 100 de ani la Institutul pentru hrana animalelor din Nebraska, SUA.
Se poate găti atât pe grill, cât și la tigaie.
La nivel mondial carnea Black Angus este considerată ca fiind alegerea ideală pentru un steak reușit, având cele mai înalte calități gustative.
Carnea de vită Black Angus se remarcă prin structura ei specială, creată îndeosebi de fâșiile de grăsime, de așa numitul marbling, ce o face să fie un preparat deosebit și de calitate.
Gustul deosebit este dat de marmorarea caracteristică a cărnii - grăsimea intramusculară care se topește în timpul gătirii, lăsând carnea fragedă și suculentă, cu o aromă untoasă.
Origine: SUA
Timp maturare: 30 de zile
Marmorare: Prime
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Statele Unite ale Americii |
Website producator | http://www.meatrevolution.com |