- Informatii
- De la același brand
Descriere
Datorită caracteristicilor dulci și a gamei sale aromatice, de la ciocolată la alune de pădure, Costa Rica a fost mereu o destinație atractivă pentru iubitorii cafelei de specialitate.
Acest single origin, La Abeja, este rezultatul unei întâlniri la cafea dintre Alejo C. Jimenez și Wilhelm Kahle undeva la începutul anilor 1900. Cei doi antreprenori au colaborat timp de mai bine de un secol și au lăsat în grija pasiunii lor nu mai puțin de cinci generații de fermieri și producători.
Astăzi, La Abeja este un clasic, un lot reprezentativ, care ne oferă la degustare un corp ciocolatiu combinat cu vivacitatea unei portocale confiate și un final fin, neted, cu ale sale note de alune de pădure și zahăr caramelizat.
• Recomandată: espresso, lapte sau alternativ;
• Profil aromatic: ciocolatiu;
• Note: ciocolată cu lapte, portocală, alune de pădure;
• Grad de prăjire: espresso modern 2/3;
• Procesare: spălare;
• Varietal: Red Caturra;
• Altitudine: 1400-1500m;
• Punctaj/ recoltă: 84/;
• Regiune: Alajuela;
• Producător: Alejo Castro;
• Curator: Răzvan Burlacu.
Despre Dropshot Coffee
Dropshot Coffee este o prăjitorie de cafea de specialitate din București, fondată în 2019.
Dropshot Coffee se remarcă prin folosirea boabelor de cafea de înaltă calitate, achiziționate direct de la producători atent aleși, care sunt ușor de urmărit și au o distribuție echitabilă și durabilă a profiturilor către toți cei implicați în proces.
Misiunea echipei Dropshot Coffee este de a oferi experiențe senzoriale uimitoare în ceașca de cafea, având în vedere diversitatea gusturilor clienților. Astfel, Dropshot Coffee experimentează mereu noi combinații de arome și perfecționează constant profilele de prăjire.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Website producator | http://dropshot.coffee |