Ciocolată cu alune, merișoare și zmeură
7,84 lei
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
2 min
Porții
5
Total
7 min
Ingrediente
- -150g ciocolată amăruie, tocată grosier
- -10ml ulei de cocos
- -30g zmeură liolifizata
- -30g alune de pădure
- -20g arahide
- -30g merișoare
Mod de preparare
1
Rupem ciocolata în pătrățele și o punem într-un bol, împreună cu uleiul de cocos. Introducem bolul în cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Scoatem bolul și amestecăm foarte bine ciocolata. Dăm din nou la microunde pentru încă 30 de secunde, până când ciocolata se topește foarte bine. Ciocolata trebuie să fie total topită și netedă.
2
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și turnăm ciocolata topită. O întindem cu o spatulă, în strat subțire. Presărăm rapid alunele, arahidele, merișoarele și zmeura, presându-le ușor, în ciocolata topită.
3
Punem ciocolata la congelator pentru 4 ore, sau până când se întărește suficient.
4
Rupem ciocolata în bucăți și ne bucurăm de un dulce sănătos și extrem de gustos!