Wrap vegan, cu legume la grătar
10,71 lei
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
15 min
Porții
4
Total
20 min
Ingrediente
- -2 dovlecei medii, spălați și feliați
- -1 ardei gras feliat
- -1 ceapă roșie, tăiată în sferturi
- -2 vinete
- -200g ciuperci Portobello
- -4 căței de usturoi, pisați
- -2 linguri ulei de măsline
- -sare
- -piper
- -4 lipii
Mod de preparare
1
Punem într-un castron mare dovleceii feliați, ardeiul gras, ceapa roșie, vinetele, feliate și ele, și ciupercile Portobello tăiate în felii potrivite.
2
Turnăm uleiul peste legume, adăugăm usturoiul pisat, apoi condimentăm cu sare și piper.
3
Amestecăm legumele foarte bine, pentru a se acoperi toate cu ulei și condimente.
4
Așezăm legumele pe grătarul încins, timp de aproximativ 10 minute, având grijă să le gătim pe ambele părți.
5
Punem legumele astfel gătite pe lipii, le împachetăm și le punem apoi pe grill, câte 1 minut pe fiecare parte.
6
Wrap-urile noastre cu legume sunt gata, numai bune de savurat.