Econom
Ingrediente
Ingredientele din listă sunt pentru minim 8 porții.
















Deoarece nu îți putem vinde mai puțin de o bucată din fiecare ingredient (de exemplu, o jumătate de unt), acestea sunt principalele produse de care ai nevoie pentru această rețetă
Pancakes cu banane (fără gluten)

4,59 lei

/porție

Pentru un mic-dejun delicios, sănătos și ușor de făcut, rețeta de pancakes cu banane fără gluten este perfectă. Aceste clătite americane cu banane, fără gluten, pot face o magie: îți aduc un mare zâmbet pe față!

Timp pregătire
6 min
Timp gătire
16 min
Porții
8
Total
22 min
Ingrediente
  • -
    2 ouă
  • -
    4 banane (2 banane foarte bine coapte pentru aluat + 2 banane pentru servit)
  • -
    150g făină de orez sau de ovăz
  • -
    Sirop de arțar
  • -
    Miez de nucă
Mod de preparare
1
Deoarece folosim banane foarte coapte, nu este necesar adaosul de zahăr. Începem prin a zdrobi cele două banane cu ajutorul unei furculițe.
2
Adăugăm ouăle și amestecăm bine, până se omogenizează.
3
Apoi adăugăm făina, amestecăm totul energic pentru a o încorpora foarte bine. Și compoziția noastră pentru clătite este gata!
4
Ungem cu un strop de ulei o tigaie antiarderentă și o lăsăm să se încingă bine pe foc.
5
Punem 2 linguri de aluat în tigaie și, cu dosul lingurii, întindem aluatul pentru a-i da forma clasică rotundă.
6
După aproximativ 1 minut întoarcem clătita, cu ajutorul unei spatule. Procedăm astfel până terminăm aluatul.
7
Clătitele noastre sunt gata și le putem savura cu o lingură de sirop de arțar, banană feliată și miez crocant de nucă prăjită.
8
Poftă bună!
prod-10.25.2