Copănele de pui la cuptor
7,58 lei
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
60 min
Porții
4
Total
75 min
Ingrediente
- -1kg pulpe inferioare de pui
- -4-5 căței de usturoi
- -20ml ulei
- -15g muștar
- -150ml vin alb sec
- -cimbru
- -3g boia dulce
- -sare
- -piper
Mod de preparare
1
Preîncălzim cuptorul la 200 grade Celsius.
2
Așezăm copănelele într-o tavă. Preparăm un sos din 1/2 cană cu apă, vin, usturoi pisat, muștar, ulei, cimbru, boia dulce, sare și piper.
3
Turnăm acest sos peste copănele și introducem tava în cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 1 oră.
4
Din când în când vom întoarce copănelele, pentru a se coace cât mai uniform.
5
La sfârșit presărăm cimbru proaspăt, pentru o aromă mai intensă.