Reteta Coq au vin la Philips Airfryer
Internațional
Coq au vin la Philips Airfryer

20,54 lei

/porție
Timp pregătire
30 min
Timp gătire
70 min
Porții
4
Total
100 min
Ingrediente
  • -
    6 pulpe de pui inferioare
  • -
    100g champignon
  • -
    100g ciuperci shiitake, proaspete
  • -
    1 ceapă, mică
  • -
    100g salotă
  • -
    1 morcov, mare
  • -
    2 păstârnaci
  • -
    2 tulpini de țelină
  • -
    100g pancetta
  • -
    1 linguriță cimbru, uscat
  • -
    1 frunză dafin
  • -
    3 căței de usturoi
  • -
    1/2 linguriță sare
  • -
    2 lingurițe făină
  • -
    300ml vin alb
  • -
    300ml supă de oase de pui
  • -
    200g roșii cubulețe, la conservă
  • -
    1/2 linguriță piper negru, proaspăt râșnit
Mod de preparare
1
Curăță ciupercile cu o perie. Decojește ceapa și șalotele. Decojește și spală morcovul și păstârnacul. Spală tulpinile de țelină. Taie-le pe toate în bucăți de aproximativ 2 centimetri. Decojește și toacă mărunt cățeii de usturoi. Taie pancetta în cubulețe de 1 centimetru.
2
Transferă totul în accesoriul pentru coacere și adaugă cimbrul, frunza de dafin uscate, usturoiul și sarea. Amestecă bine, cu ajutorul unei linguri de lemn.
3
Usucă pulpele de pui cu un prosop de hârtie. Freacă-le cu sare și acoperă-le cu făină. Așază-le în accesoriul pentru coacere.
4
Așază accesoriul pentru coacere în coșul Airfryer-ului și introdu-l în aparat. Pornește dispozitivul cu următoarele setări: 20 minute, 200⁰C.
5
Toarnă vinul alb și supa de oase de pui. Adaugă roșiile tăiate cubulețe și condimentează cu piper negru. Introdu coșul în Airfryer și pornește dispozitivul cu următoarele setări: 50 minute, 130⁰C.
6
După ce s-a încheiat procesul de înăbușire, servește coq au vin cald cu piure de cartofi alături.
Tips
prod-10.15.7