Cotlete de porc la grătar
10,13 lei
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
10 min
Porții
4
Total
20 min
Ingrediente
- -800g cotlet de porc
- -50g muștar
- -1 linguriță cimbru
- -6 căței de usturoi, pisați
- -1 linguriță cu sare
- -piper
- -2 linguri ulei
Mod de preparare
1
Amestecăm uleiul cu muștarul, cimbrul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Cu acest sos vom unge cotletele, pe ambele părți. Înfășurăm carnea în folie alimentară și o punem la frigider pentru câteva ore sau, cel mai bine, peste noapte. Carnea se va frăgezi iar aromele vor fi mult mai intense.
2
Pe grătarul bine încins și uns cu o bucată de slănină sau cu ulei, așezăm bucățile de cotlet.
3
Le rumenim frumos pe ambele părți. Avem cele mai fragede și gustoase cotlete de porc la grătar!