Rapidă
Croissante cu mascarpone, dulceață și căpșune

17,63 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
1 min
Porții
2
Total
11 min
Ingrediente
  • -
    2 croissante cu unt
  • -
    60ml smântână pentru frișcă
  • -
    60g brânză mascarpone
  • -
    10g zahăr pudră (+ 20g pentru pudrat)
  • -
    5ml extract de vanilie
  • -
    120g căpșune
  • -
    60g dulceață de căpșune
Mod de preparare
1
Punem smântâna pentru frișcă și zahărul pudră într-un bol și mixăm până când începe să se îngroașe.
2
Mixăm și brânza mascarpone împreună cu extractul de vanilie.
3
Amestecăm brânza mascarpone cu frișca bătută și punem la rece până pregătim restul ingredientelor.
4
Spălăm și tăiem căpșunile în jumătate, pe verticală.
5
Cu un cuțit de pâine ascuțit, tăiem croissantele în jumătate pe orizontală.
6
Întindem câte 3 lingurițe cu dulceață pe o jumătate din fiecare croissant.
7
Peste dulceață punem crema de mascarpone, apoi punem jumătăți de căpșune proaspete.
8
Asamblăm croissantele și le pudrăm cu zahăr pudră.
9
Și ne răsfățăm cu cel mai delicios mic-dejun!
prod-10.13.13