Croissante cu mascarpone, dulceață și căpșune
17,63 lei
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
1 min
Porții
2
Total
11 min
Ingrediente
- -2 croissante cu unt
- -60ml smântână pentru frișcă
- -60g brânză mascarpone
- -10g zahăr pudră (+ 20g pentru pudrat)
- -5ml extract de vanilie
- -120g căpșune
- -60g dulceață de căpșune
Mod de preparare
1
Punem smântâna pentru frișcă și zahărul pudră într-un bol și mixăm până când începe să se îngroașe.
2
Mixăm și brânza mascarpone împreună cu extractul de vanilie.
3
Amestecăm brânza mascarpone cu frișca bătută și punem la rece până pregătim restul ingredientelor.
4
Spălăm și tăiem căpșunile în jumătate, pe verticală.
5
Cu un cuțit de pâine ascuțit, tăiem croissantele în jumătate pe orizontală.
6
Întindem câte 3 lingurițe cu dulceață pe o jumătate din fiecare croissant.
7
Peste dulceață punem crema de mascarpone, apoi punem jumătăți de căpșune proaspete.
8
Asamblăm croissantele și le pudrăm cu zahăr pudră.
9
Și ne răsfățăm cu cel mai delicios mic-dejun!