Iced Latte
5,75 lei
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
1 min
Porții
2
Total
6 min
Ingrediente
- -60ml cafea espresso
- -480ml lapte rece
- -cuburi de gheață
- -1-2 lingurițe cu sirop de vanilie sau caramel, opțional
Mod de preparare
1
Pregătim 2 shot-uri de espresso.
2
În două pahare mari (de 350ml sau mai mari), punem gheață, umplând fiecare pahar pe jumătate sau mai mult, în funcție de cât de rece dorim băutura.
3
Adăugăm câte un shot de espresso în fiecare pahar, turnând încet peste gheață.
4
Turnăm laptele rece peste espresso în fiecare pahar, umplând până la margine. Dacă dorim o aromă suplimentară, putem adăuga 1-2 lingurițe de sirop de vanilie sau caramel în lapte înainte de a-l turna.
5
Amestecăm bine pentru a combina cafeaua și laptele.