Salată Jennifer Aniston
15,39 lei
Salata Jennifer Aniston este proaspătă și absolut delicioasă, cremoasă dar și crocantă, cu texturi variate și arome bogate.
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
15 min
Porții
4
Total
25 min
Ingrediente
- -200g quinoa
- -400ml apă
- -2 castraveți, tăiați cuburi
- -1 ceapă roșie, tocată mărunt
- -pătrunjel verde, tocat
- -mentă proaspătă, tocată
- -100g fistic prăjit și sărat
- -400g năut din conservă, scurs
- -sucul de la 2 lămâi
- -2 linguri ulei de măsline
- -100g brânză feta, sfărâmată
- -sare
- -piper
Mod de preparare
1
Clătim quinoa și o punem la fiert, la foc mare. Când atinge punctul de fierbere, acoperim cu un capac, reducem focul și o lăsăm să fiarbă timp de 15 minute.
2
După ce s-a fiert o lăsăm la răcit pentru 5-10 minute.
3
După ce s-a răcit, amestecăm quinoa, castravetele, pătrunjelul, menta, ceapa roșie, fisticul, năutul, sucul de lămâie și uleiul de măsline, într-un castron încăpător. Punem sare și piper după gust, apoi adăugăm brânza feta și amestecăm totul bine.
4
Putem servi salata imediat, dar este mult mai gustoasă dacă o lăsăm la frigider pentru aproximativ 2 ore.