Rapidă
Chifteluțe de pui cu quinoa și broccoli by SanoPass Fit

16,09 lei

15,18 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
20 min
Porții
2
Total
35 min
Ingrediente
  • -
    300g piept de pui tocat
  • -
    1 ou
  • -
    2 linguri făină de migdale (sau pesmet integral)
  • -
    1 cățel de usturoi pisat
  • -
    1 lingură pătrunjel tocat
  • -
    1 linguriță sare
  • -
    1 linguriță piper
  • -
    ½ linguriță boia dulce
  • -
    1 lingură ulei de măsline (pentru gătit) + 1 linguriță pentru garnitură
  • -
    100g quinoa
  • -
    200g broccoli
  • -
    1 lingură zeamă de lămâie
  • -
    frunze de baby spanac (opțional, pentru decor)
Mod de preparare
1
Preîncălzim cuptorul la 180°C.
2
Spălăm și curățăm sparanghelul, îndepărtând partea lemnoasă a tulpinilor.
3
Așezăm somonul și sparanghelul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
4
Stropim cu ulei de măsline și suc de lămâie.
5
Condimentăm cu sare, piper, usturoi și boia dulce.
6
Introducem tava în cuptor și coacem timp de 15-20 de minute, până când somonul devine fraged și se desface ușor cu furculița, iar sparanghelul este fraged, dar ușor crocant.
7
Așezăm pe farfurie, decorăm cu felii de lămâie și frunze de rucola.
8
Servim imediat!
prod-10.23.6