Dovleac cu brânză de capră și nuci by Odette
9,25 lei
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
30 min
Porții
4
Total
40 min
Ingrediente
- -1kg dovleac
- -300g brânză de capră
- -100g nuci
- -1 legătură pătrunjel
- -3 linguri ulei de măsline
- -Nucșoară
- -Sare
- -Piper
Mod de preparare
1
Tăiem dovleacul în felii medii și le așezăm într-o tavă stropită cu ulei de măsline.
2
Stropim și dovleacul cu ulei de măsline și punem, după gust, sare, piper și nucșoară.
3
Coacem 30 de minute la 180°C, până când dovleacul se înmoaie.
4
Între timp, fărâmițăm brânza într-un bol, zdrobim nucile și tocăm mărunt pătrunjelul.
5
Când este gata, scoatem dovleacul și presărăm peste el – așa fierbinte – brânza, nucile și pătrunjelul. Așezăm frumos pe farfurie și...
6
Poftă bună!