Reteta Dovleac cu branza de capra
Ușor
Dovleac cu brânză de capră și nuci by Odette

9,25 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
30 min
Porții
4
Total
40 min
Ingrediente
  • -
    1kg dovleac
  • -
    300g brânză de capră
  • -
    100g nuci
  • -
    1 legătură pătrunjel
  • -
    3 linguri ulei de măsline
  • -
    Nucșoară
  • -
    Sare
  • -
    Piper
Mod de preparare
1
Tăiem dovleacul în felii medii și le așezăm într-o tavă stropită cu ulei de măsline.
2
Stropim și dovleacul cu ulei de măsline și punem, după gust, sare, piper și nucșoară.
3
Coacem 30 de minute la 180°C, până când dovleacul se înmoaie.
4
Între timp, fărâmițăm brânza într-un bol, zdrobim nucile și tocăm mărunt pătrunjelul.
5
Când este gata, scoatem dovleacul și presărăm peste el – așa fierbinte – brânza, nucile și pătrunjelul. Așezăm frumos pe farfurie și...
6
Poftă bună!
prod-10.15.7