Coaste de miel cu crustă de fistic la Philips Airfryer
33,92 lei
30,53 lei
Timp pregătire
17 min
Timp gătire
19 min
Porții
4
Total
36 min
Ingrediente
- -1kg coaste de miel
- -1 cățel de usturoi
- -1 lingură ulei de măsline
- -1 vârf de cuțit sare
- -1 vârf de cuțit piper negru, proaspăt râșnit
- -100g fistic decojit
- -0,5 linguriță rozmarin, proaspăt
Mod de preparare
1
Decojește și toacă mărunt cățelul de usturoi. Combină uleiul de măsline, usturoiul tocat, sarea și piperul negru și unge coastele de miel cu amestecul. Pune-le deoparte.
2
Pune fisticul și rozmarinul proaspăt într-un robot de bucătărie sau într-o râșniță și mixează-le până când obții o textură uniformă, granulată. Bate oul.
3
Cu o pensulă, unge coastele de miel cu oul bătut pe toate părțile și apoi acoperă-le cu un strat generos de fistic.
4
Așază coastele de miel în coșul Airfryer-ului și introdu-l în aparat. Pornește dispozitivul cu următoarele setări: 19 minute, 180⁰C.
5
După ce s-a încheiat procesul de rumenire, transferă coastele de miel pe un tocător de lemn și lasă-le să se odihnească, timp de aproximativ 10 minute. Taie-le cu grijă în cotlete de miel și servește-le.