Gustoasă
Mușchiuleț de porc cu cartofi și baby morcovi

16,28 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
40 min
Porții
5
Total
55 min
Ingrediente
  • -
    1 kg mușchi de porc
  • -
    60ml ulei de măsline
  • -
    15ml oțet balsamic
  • -
    40g miere
  • -
    4 caței de usturoi
  • -
    o ceapă tocată mărunt
  • -
    200ml vin alb
  • -
    rozmarin
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Preîncălzim cuptorul la 180°C.
2
După ce spălăm mușchiul de porc, îl zvântăm bine cu prosoape absorbante.
3
Amestecăm, într-un vas încăpător, vinul, uleiul de măsline, mierea, oțetul balsamic, usturoiul pisat, ceapa, rozmarinul, piperul și un praf de sare.
4
Amestecăm bine totul, cu ajutorul unui tel. Punem într-un vas carnea și legumele, apoi ungem toate ingredientele cu acest sos.
5
Punem totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pentru aproximativ 40 de minute.
6
După ce scoatem mușchiulețul din cuptor, îl lăsăm 5-10 minute la temperatura camerei, după care îl putem felia și servi împreună cu legume și sos.
prod-10.16.1