Sendviș Croque Madame
10,43 lei
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
10 min
Porții
2
Total
20 min
Ingrediente
- -4 felii de pâine
- -2 felii de șuncă
- -50 g de brânză Gruyère
- -2 ouă
- -40 g de unt
- -sare
Mod de preparare
1
Topim 20g de unt într-o tigaie antiaderentă și prăjim cele 2 ouă, astfel încât gălbenușurile să rămână moi. Asezonăm cu sare.
2
Radem brânză și o punem deoparte.
3
Topim 10g de unt și ungem două felii de pâine, apoi punem deasupra o felie de șuncă și brânză rasă. Acoperim cu cealaltă felie de pâine și ungem din nou cu unt.
4
Încingem untul rămas, într-o tigaie, și prăjim sandvișurile, rumenindu-le pe ambele părți. După ce s-au rumenit adăugăm și oul prăjit. Pentru un plus de aromă și culoare, putem presăra frunze de chives sau ceapă verde, tocate fin.
5
Sandvișurile sunt gata și le putem servi fierbinți.